Kuuntele Finlayson musiikia

Ennakkotunnelmia Asuntomessuilta Finlaysonin ja Jämerän Loft-messutalosta

Ennakkotunnelmia Asuntomessuilta Finlaysonin ja Jämerän Loft-messutalosta

4. heinäkuuta 2012

Tervetuloa Asuntomessuille hauskaan ja inspiroivaan ateljeekotiin

Finlaysonin suunnittelijat Anu Kanervo ja Sami Vulli ovat sisustaneet Tampereen Vuoreksessa 13.7−12.8. järjestettäville Asuntomessuille upean ateljeekodin valoisaan Jämerän Loft 1 -kivitaloon (kohdenumero 31). Ateljeekodissa ehdottomia vetonauloja ovat leikkimielinen avaruushuone ja inspiroiva ateljeetila.

Otimme Asuntomessujen ainutlaatuisen sisustusprojektin innolla vastaan. Tavoitteenamme oli sisustaa Jämerän modernista loft-talosta hauska ja erilainen koti, jossa itsekin viihtyisimme. Halusimme mukaan myös jotakin normaalista kodista poikkeavaa sekä yllättäviä ja trendikkäitä sisustusratkaisuja. Sisustuksemme on harkittu, raikas ja skandinaavinen kokonaisuus, Anu Kanervo ja Sami Vulli kertovat.

Messutalon sisustus on toteutettu syksyn upeimmilla uutuustekstiileillä, tunnetuilla klassikkokuoseilla ja luovuuteen innostavilla kalusteilla. Sisustuksessa ilahduttavat pienet oivaltavat yksityiskohdat, jotka ilmentävät Finlaysonin tamperelaista historiaa.

finlayson-tampere-asuntomessut-jamera-loft-olohuone-keisari-taimi-coronna-sakkituoli

Lounge-henkisen olohuoneen katseenvangitsija on ylväs Keisari-kangas. Olohuoneessa näkyvät hauskalla tavalla myös Finlaysonin klassikot  Taimi-kangas ja Coronna-kangas, joista on ommeltu rentoon oleskeluun sopivia säkkituoleja.

Anu Kanervon suunnittelemien säkkituolien ohje on julkaistu Suuri Käsityö -lehdessä 10/2011. Säkkituolin ohjeen löydät myös täältä »

finlayson-tampere-asuntomessut-jamera-loft-ruokailu-taimi-poytaliina

Alakerran sisustus on värimaailmaltaan maanläheinen. Taimi-vahakangas sopii rentoon kesäjuhlatunnelmaan.

finlayson-tampere-asuntomessut-jamera-loft-ateljee-ompelupoyta

Jämerä-Loft 1 -messutalon yläkerrassa on uniikkeja sisustusratkaisuja. Innostava ateljeehuone on suunnittelijoiden unelmatila, jonka sisustuksessa yhdistyvät nykyiset työtilat ja entisajan Finlayson-ateljee. Ateljeehuoneessa nähdään hauskoja sisustusratkaisuja ja vanhoja aarteita, Kanervo ja Vulli paljastavat.

finlayson-tampere-asuntomessut-jamera-loft-avaruushuone-uutuus-avaruus-aappa

Yläkerran makuuhuoneisiin on kaikkiin luotu erilaiset ja uniikit ilmeet. Ensimmäinen on hauska avaruushuone, joka on saanut inspiraationsa Avaruus-Aappa-uutuuskuosista. Familon Pellava -joustinsänky on pedattu veikeillä Avaruus-Aappa-pussilakanoilla.

Viereinen makuuhuone saa värikkyytensä Sami Vullin suunnittelemista näyttävistä Keisari-pussilakanoista. Iloinen teema jatkuu myös yläkerran saunaosastolla, jonka sisustuselementteinä ovat värikkäät Reilu-pyyhkeet ja Anu Kanervon suunnittelemat Hauska-pyyhkeet.

finlayson-tampere-asuntomessut-jamera-loft-terassi-elefantti-aurinkovarjo

Kekseliäitä sisustusideoita saa myös kohteen terasseilta, joissa painokankaita on hyödynnetty hauskalla tavalla. Yläkerran terassille on valmistettu muun muassa näyttävä aurinkovarjo Finlaysonin syksyn uudesta Elefantti- kerni vahakankaasta, sekä kasveille koreja Pop- kerni vahakankaasta.

Lue lisää Finlaysonin ja Jämerän Loft 1 -messutalosta  »

Asuntomessut Tampereella 13.7.–12.8.2012 päivittäin klo 10-18. Finlaysonin sisustama Jämerä-Loft 1 (kohdenumero 31) sijaitsee osoitteessa Frans Emilin katu 8 A. Tervetuloa inspiroitumaan!

Finlayson-tekstiilejä on esillä myös näissä messukohteissa: Terca-tiilitalo Mustikka (kohdenumero 12), passiivikivitalo Koti@mutteri (kohdenumero 13) ja Kastelli Woodpecker (kohdenumero 24).

Asuntomessuilla voit tehdä edullisia löytöjä! Sisustustavaratalon Finlayson-myymälä sijaitsee messualueen sisäänkäynnin vieressä Sisustus- ja Rakentajahallissa, osasto 1.

Lisätietoja Tampereen Asuntomessuista messujen sivuilta »