Kuuntele Finlayson musiikia

Finlaysonilta uusi premium-mallisto J.F. by Finlayson

Finlaysonilta uusi premium-mallisto J.F. by Finlayson

14. joulukuuta 2012

J.F. by Finlayson -malliston tuotteet tuovat kotiin ylellistä pehmeyttä


Finlayson laajentaa valikoimaansa täysin uudenlaisella J.F. by Finlayson -mallistolla. Korkealaatuinen mallisto koostuu klassisen tyylikkäistä ja hillityn värisistä kodintekstiileistä, jotka on valmistettu puhtaista luonnonmateriaaleista. Tuotteiden pehmeä pellava, kuosiinkudottu puuvilla ja huolellinen viimeistely kaunistavat kotia ja tuovat arkeen toivottua ylellisyyttä.

Ylellinen J.F. by Finlayson -mallisto sisältää valikoiman ajattoman tyylikkäitä tekstiilejä kaikkiin kodin huoneisiin. Uutuustekstiilit on valmistettu korkealaatuisesta pellavasta, puuvillasta ja puuvillapercaleesta.

”J.F. by Finlayson -mallisto on täysin uudenlainen ja toivottu lisäys valikoimaamme. Se on suunnattu erityisesti klassista sisustustyyliä suosiville kuluttajille, jotka haluavat tekstiilien tuovan kotiin luksusta ja ylellisyyttä. Tämän päivän hektisessä arjessa harmoninen koti on turvasatama”, kertoo Finlaysonin mallistopäällikkö Mailis Linnola.

 

Finlayson premium-mallisto J.F. by Finlayson

Laadun tunnistaa kosketuksesta


J.F. by Finlayson -malliston luonnonläheiset sävyt ja ajattomat kuosit on suunniteltu yhdisteltäviksi toistensa kanssa. Tuotteiden klassinen tyyli ja hillittyjen värien charmi kestävät aikaa. Puhtaista luonnonmateriaaleista valmistetut uutuustekstiilit sopivat myös herkkäihoisille.

”Korkealaatuinen ja luonnollinen pellava tuntuu ihoa vasten ihanan viileältä ja kuosiinkudottu puuvilla kestää kauniina vuodesta toiseen. Tuotteet sopivat erinomaisesti myös lahjaksi arvokkaaseenkin juhlaan”, Linnola jatkaa.

J.F. by Finlayson -mallisto on saanut nimensä James Finlaysonilta, joka perusti Finlaysonin vuonna 1820. Mallisto kunnioittaa perinteitä ja aikaa, jolloin tuotteet valmistettiin kestämään kulutusta ja viimeisteltiin kauniiksi katsoa.

Finlayson premium-mallisto J.F. by Finlayson

J.F. by Finlayson -tuotteet tulevat myyntiin Finlaysonin myymälöihin ja hyvin varusteltujen jälleenmyyjien valikoimiin helmikuussa 2013. Osa tuotteista tulee ennakkomyyntiin Finlayson-myymälöihin ja -verkkokauppaan jo 17. joulukuuta 2012.

Täältä löydät ensimmäiset premium-malliston J.F. by Finlayson -tuotteet »

Finlayson premium-mallisto J.F. by Finlayson