Kuuntele Finlayson musiikia

Luo tunnelmia, uudista ilmettä, toteuta tyyliäsi.


Finlaysonin syksy on aarteiden innoittama 2. heinäkuuta 2013

Finlaysonin syksy on aarteiden innoittama

Syksyn uutuuskuosit ovat syntyneet erilaisten aarteiden innoittamina. Aarteet ovat asioita ja ihmisiä, jotka vaikuttavat elämään niin arjessa kuin juhlassa. Alkusyksyn trendikkäin kotitoimisto rakentuu yhdistelemällä graafisia elementtejä pastelliväreihin. Keskisyksyllä sadonkorjuun aikaan säilötään kesä purkkeihin ja ammennetaan energiaa menneen ajan tunnelmasta. Syksyn ensimmäiset tuotteet tulevat myyntiin heinäkuussa.

Lue koko teksti »


Bloggaajat somistavat kodin koruilla - Finlaysonin ja Indiedaysin kevätkampanja 6. toukokuuta 2013

Bloggaajat somistavat kodin koruilla - Finlaysonin ja Indiedaysin kevätkampanja

Finlaysonin kevään 2013 kuoseissa nähdään humoristisia ja yllätyksellisiä koruja. Tekstiilisuunnittelija Susanna Sivosen suunnittelemaan Korulipas-sarjaan kuuluvat Rannekoru- sekä Kaulaketju-kuosit, joiden hauskat yksityiskohdat ja värit tuovat kotiin viihtyisää tunnelmaa. Indiedaysilla päästään seuraamaan toukokuussa sisustuskampanjaa, jossa bloggaajat loihtivat muutoksia koteihinsa Finlaysonin keväisillä tuotteilla.

Lue koko teksti »


Kevään värikkäimmät kattaukset. Finlaysonin ja Arabian Lei-bloggaajailta 22. huhtikuuta 2013

Kevään värikkäimmät kattaukset. Finlaysonin ja Arabian Lei-bloggaajailta

Kutsuimme kymmenen bloggaajaa juhlistamaan Finlaysonin ja Arabian huhtikuussa lanseeraamaa uutta Lei-astiasarjaa. Inspiroivassa kattausillassa tutustuttiin Arabian tehtaaseen, nautittiin Havaiji-tunnelmasta ja loihdittiin kevään värikkäimpiä kattauksia Arabian astioilla ja Finlaysonin raikkailla kattaustekstiileillä. Bloggaajien upeat kattaukset tullaan näkemään Iittalan outlet-myymälöissä tämän kevään aikana.

Lue koko teksti »


Finlayson ja Arabia lanseeraavat yhteistyössä uuden Lei-astiasarjan 19. huhtikuuta 2013

Finlayson ja Arabia lanseeraavat yhteistyössä uuden Lei-astiasarjan

Finlayson ja Arabia yhdistivät osaamisensa ja lanseerasivat uuden astiasarjan. Arabian uutta kesäsesongin astiasarjaa koristaa Finlaysonin suunnittelijan Anu Kanervon raikas Lei-kuosi. Lei-astiat ja -tekstiilit kutsuvat inspiroitumaan väreistä ja luomaan kesäisiä kattauksia.

Lue koko teksti »


Merimuumit seilaavat makuuhuoneeseen. Keräily K-marketeissa ja K-extroissa 9. huhtikuuta 2013

Merimuumit seilaavat makuuhuoneeseen. Keräily K-marketeissa ja K-extroissa

Nyt voit hankkia Ihanat Merimuumi-pussilakanat edulliseen keräilyhintaan. Keskittämällä ostokset K-marketiin saat keräilymerkkejä, joilla voit ostaa Merimuumi-pussilakanasettejä puoleen hintaan. Hyvä päivä alkaa iloisella mielellä muumien seurassa.

Lue koko teksti »


Näytä lisää sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Takaisin ylös