Kuuntele Finlayson musiikia

Luo tunnelmia, uudista ilmettä, toteuta tyyliäsi.


Lasten suosikkihahmo Risto Räppääjä seikkailee ystävineen nyt myös Finlaysonin tekstiileissä 14. helmikuuta 2014

Lasten suosikkihahmo Risto Räppääjä seikkailee ystävineen nyt myös Finlaysonin tekstiileissä

Sinikka ja Tiina Nopolan suosittujen lastenkirjojen päähenkilö Risto Räppääjä piristää vauhdikkailla puuhillaan tänä vuonna myös Finlaysonin uutuustekstiileitä. Solmitun lisenssiyhteistyön myötä kirjoista ja elokuvista tutut Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää ihastuttavat Finlaysonin pehmoisissa pyyhkeissä ja ilmavissa pussilakanoissa.

Lue koko teksti »


Finlaysonin kevään ja kesän 2014 mallistossa juhlitaan läpi sesongin 4. helmikuuta 2014

Finlaysonin kevään ja kesän 2014 mallistossa juhlitaan läpi sesongin

Alkuvuosi alkaa reippaalla talviriehalla. Vuoden alussa ilmassa on uusia ideoita ja unelmia, kun haaveillaan tulevasta keväästä ja kesästä, valosta, matkoista ja vapaudesta. Lumen ja pimeyden vastapainoksi kaivataan raikkaita ja kirkkaita värejä. Talviriehan kuosien väreissä nähdään energistä sitruunankeltaista, valon valkoista, raikasta turkoosia ja aquansinistä. Kuosien kuviomaailma on minimalistinen ja helppo.

Lue koko teksti »


Oiva vuoden 2013 tekstiilikuosi 12. joulukuuta 2013

Oiva vuoden 2013 tekstiilikuosi

Divaani-lehden toimitus ja lukijat valitsivat vuoden 2013 suosikkitekstiilikuosikseen Sami Vullin suunnitteleman Oiva-kuosin. Geometrisen kuosin inspiraatio kumpuaa vanhan lasimaljakon pinnasta. Oiva-pussilakanat ovat kuin suoraan 50-luvulta, mutta siti kiinni tässä hetkessä.

Lue koko teksti »


Pehmeitä paketteja pukinkonttiin Finlaysonilta 19. marraskuuta 2013

Pehmeitä paketteja pukinkonttiin Finlaysonilta

Pehmeät paketit ovat joulun kestosuosikkeja kaikenikäisille. Finlaysonin monipuolisesta lahjavalikoimasta löydät lahjan moneen makuun ja koko perheelle. Tänä jouluna lahjapaketeista paljastuu pehmeitä satiineja, trendikkäitä pussilakanoita ja ylellisiä kylpytuotteita. 

Lue koko teksti »


Gloria Blog Awards 2013. Äänestä suosikkiblogiasi ja voita gaalaliput tai upeita tuotepalkintoja 1. lokakuuta 2013

Gloria Blog Awards 2013. Äänestä suosikkiblogiasi ja voita gaalaliput tai upeita tuotepalkintoja

Gloria-perheen lehdet – Gloria, Glorian Koti, Glorian Antiikki ja Glorian ruoka&viini – isännöivät nyt toista kertaa järjestettävää Gloria Blog Awards 2013 -gaalaa. Finlayson on yhteistyökumppanina mukana palkitsemassa Suomen blogitaivaan tähtiä. Alan asiantuntijoista koostuva tuomaristo valitsee parhaat ja kauneimmat blogivoittajat. Tuomariston lisäksi myös sinä voit vaikuttaa äänestämällä suosikkiblogejasi.

Lue koko teksti »


Näytä lisää sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Takaisin ylös